Suppletie omzetbelasting

Meer dan € 1000 te veel of te weinig btw betaald? Corrigeer het met een suppletie omzetbelasting. U heeft geen inloggegevens van de Belastingdienst nodig en u dient gemakkelijk voor meerdere ondernemingen een suppletie in.

Functionaliteiten

  • Alle suppleties in één overzicht.
  • Direct terugkoppeling van de Belastingdienst.
  • Onbeperkt suppleties versturen over 2015-2020.
  • Géén eigen PKIoverheid-certificaat nodig.
  • Géén inloggegevens van de Belastingdienst nodig.
  • Ook beschikbaar in een voordelig totaalpakket.

Bestel en start direct »

Klaar om de suppletie te proberen?

U probeert alle onderdelen gratis en vrijblijvend uit. Bekijk nu hoe eenvoudig het is. Waar wacht u op?

 

Start een gratis proefaccount »

Snel, digitaal corrigeren

Suppleties moeten tegenwoordig digitaal verstuurd worden. Gelukkig bent u bij ons het voordeligst uit.

Alle aangiftes in één overzicht

Verstuur snel de suppleties voor verschillende ondernemingen, direct vanuit uw dashboard. U hoeft niet meer per onderneming in te loggen bij de Belastingdienst en ziet in één oogopslag de status van alle suppleties.

Direct terugkoppeling

Direct na het versturen van een aangifte ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarin staat het retourbericht van de Belastingdienst. Uiteraard is de status van de aangifte ook meteen zichtbaar in uw dashboard.

Combineer en bespaar

Met de suppletie corrigeert u de eerder verstuurde btw-aangifte. Gelukkig voor u zijn beide licenties samen in een aantrekkelijk totaalpakket beschikbaar. Zo bespaart u tot 29% op uw aangiftesoftware.

Prettig pakket om mee te werken. Is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Online-applicatie sluit goed aan op de “lokale” software die voorheen werd gebruikt.
– J.C. Verhorst

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.