Gratis uitproberen »

PKIoverheid-certificaat

Een PKI-certificaat is een digitale ondertekening bij het versturen van gegevens en berichten. PKI staat voor Public Key Infrastructure en is de internationale standaard voor beveiligen van gegevens en berichten. Voor informatie-uitwisseling met de overheid (zoals de uitstelregeling belastingconsulenten) moet u een speciaal PKI-certificaat voor de overheid hebben: het PKIoverheid-certificaat.

Koop nu uw PKIoverheid-certificaat en krijg 50,- euro korting.

We werken samen met KPN voor de aanvraag van PKIoverheid-certificaten. Deze certificaten worden uitgegeven door KPN BV, welke geregistreerd is als certificatiedienstverlener ofwel een Trusted Service Provider. Vraag uw certificaat aan via Fiscaal-online.nl en krijg direct 50,- korting op de KPN listprijs.

Voor het gebruik van SBR/Digipoort en Fiscaal-online.nl raden we het PKIoverheid Digipoort Private servercertificaat aan.  De private servercertificaten zijn te gebruiken voor de communicatie met digipoort (Belastingdienst) en zijn drie jaar geldig.

Driejarig PKIoverheid Digipoort Private Servercertificaat: 549,-
Tweejarig PKIoverheid Digipoort Private Servercertificaat: 399,-

  • Betrouwbare aanbieder: KPN
  • 50,- korting op uw de KPN listprijs
  • Inclusief identificatie op locatie naar keuze
  • Geschikt voor communicatie met de Belastingdienst

Vraag nu uw PKIoverheid-certificaat aan

Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Vanaf 1 maart 2018 kunt u alleen gebruikmaken van de uitstelregeling belastingconsulenten met een eigen PKIoverheid-certificaat. Voor de overige aangiften hoeft u geen eigen certificaat aan te schaffen. U maakt dan gratis gebruik van ons verzamelcertificaat. Bekijk hier alle aangiftesoorten.

Normaliter wordt het certificaat binnen twee weken geleverd. In het aanvraagproces dient u bepaalde zaken op te sturen naar KPN. Mocht u daarmee wachten zal het proces uiteraard langer duren.

Jazeker. Het is uw certificaat. U gebruikt deze waar u maar wilt. Het is geschikt voor alle fiscale pakketten en tal van andere toepassingen. Bij Fiscaal-online.nl bent u alleen voordeliger uit.

KPN is een betrouwbare en bewezen aanbieder van PKIoverheid-certificaten. KPN is bovendien een van de eerste partijen die de nieuwe G3 certificaten mogen uitgeven. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar tweejarig certificaat en hoeft u niet jaarlijks te verlengen.

Daarnaast hanteert KPN all-in tarieven en zijn er geen bijkomende kosten voor identificatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Wij ontvangen vanuit KPN uw gegevens wanneer u gebruikmaakt van ons aanvraagportaal. U herkent deze aan het Fiscaal-online.nl logo bovenin. Na afronding van uw aanvraag kunt u het certificaat eenvoudig uploaden onder ‘Uw account’.

Voor problemen kunt u contact opnemen met de Customer Care. Zij zijn bereikbaar via:

Telefoon: 088 – 6500 280      (werkdagen 09:00 – 17:00)
Emailinfo@fiscaal-online.nl

Zeker! Er is een handleiding speciaal voor Mac gebruikers opgesteld om een CSR aan te vragen. Met die CSR kunt u gewoon een PKIoverheid-certificaat aanvragen.