Btw-aangifte

Verspil niet langer uw kostbare tijd. Btw-aangifte kan namelijk veel sneller én eenvoudiger. In een handomdraai verstuurt u alle aangiftes veilig naar de Belastingdienst. Vergeet inloggen per onderneming. U ziet alle aangiftes namelijk in één overzicht. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Functionaliteiten

  • Alle btw-aangiftes in één overzicht.
  • Direct terugkoppeling van de Belastingdienst.
  • Inzicht in verzonden én te verzenden aangiftes.
  • Onbeperkt aangiftes versturen over 2019-2020.
  • Eenvoudig importeren vanuit xml of xbrl.
  • Géén eigen PKIoverheid-certificaat nodig.
  • Géén inloggegevens van de Belastingdienst nodig.
  • Géén eHerkenning nodig.

Bestel en start direct »

Klaar om de btw-aangifte te proberen?

U probeert alle onderdelen gratis en vrijblijvend uit. Bekijk nu hoe eenvoudig het is. Waar wacht u op?

 

Start een gratis proefaccount »

Ervaar het gemak

We bieden u de laagste prijs voor de btw-aangifte, maar dat is niet de enige reden waarom u voor ons kiest. Toch?

Alle aangiftes in één overzicht

Doe eenvoudig aangifte voor verschillende ondernemingen vanuit uw dashboard. U hoeft niet meer per onderneming in te loggen bij de Belastingdienst en ziet in één oogopslag de status van de aangiftes.

Direct terugkoppeling

In uw dashboard ziet u meteen de status van alle aangiftes. Bovendien ontvangt u per aangifte een retourbericht van de Belastingdienst met de bevestiging van ontvangst. Zo voorkomt u discussie in de toekomst.

Importeer en verstuur in no-time

Bespaar veel tijd met onze importfuncties. Importeer alle ondernemingen met een druk op de knop. Ondersteunt uw boekhouding xml of xbrl? Dan importeert u ook eenvoudig de cijfers voor de btw-aangifte.

Wat een prettig systeem. Ik gebruik het voor de BTW en ICP van mijn klanten. Gemakkelijk en snel, ik raad het iedereen aan.
– Johan van Doorn

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.