Gratis uitproberen »

Nieuw: de aangifte inkomstenbelasting!

Vanaf maart 2019 is het aanbod van Fiscaal-online.nl uitgebreid met de aangifte inkomstenbelasting (IB). Met de licentie aangifte inkomstenbelasting verstuurt u onbeperkt aangiften over 2017 én 2018.

Aangifte voor particulieren en ondernemers

De twee meest gebruikte aangiftesoorten zijn beschikbaar binnen Fiscaal-online.nl: de aangifte voor particulieren (P) en de aangifte voor ondernemers (W). Beide aangiften kunnen samen met een fiscale partner ingediend en verdeeld worden. Hierbij is een combinatie van ondernemer en particulier uiteraard ook mogelijk.

Bestel nu uw licentie aangifte IB

De aangifte inkomstenbelasting is nu beschikbaar. U kunt deze gratis proberen en op elk gewenst moment uw licenties uitbreiden onder ‘Uw account’. Heeft u nog geen account bij Fiscaal-online.nl? Maak dan nu een gratis account aan!

Wat kunt u nog verwachten?

De eerste prioriteit ligt bij het introduceren van de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Deze wordt op zeer korte termijn beschikbaar. Na het versturen van de aangifte komt er een servicebericht aanslag (SBA) retour. Deze wordt beschikbaar gesteld zodra de Belastingdienst start met het versturen van deze berichten. Let op: voor beide functionaliteiten dient u te beschikken over een eigen PKIoverheid-certificaat.

Uiteraard houdt het daar niet op. We ontwikkelen Fiscaal-online.nl steeds verder door en zullen ook het gebruiksgemak continu verbeteren. Heeft u vragen rondom de aangifte IB? Bekijk dan de veelgestelde vragen.