Koppeling Visionplanner: Importeer uw jaarcijfers met één druk op de knop

Koppeling Visionplanner: Importeer uw jaarcijfers met één druk op de knop

In Nederland moeten onder andere bv’s, nv’s en coöperaties verplicht de jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK). Die verplichting geldt niet voor eenmanszaken en dochterondernemingen. In het verleden mocht de jaarrekening ook op papier aangeleverd worden, maar vanaf boekjaar 2016 moet de jaarrekening elektronisch gedeponeerd worden.

Eenvoudig uw jaarrekening deponeren met Visionplanner

Sinds maart 2018 heeft Fiscaal-online.nl een koppeling gemaakt met de Jaarrekeningsoftware van Visionplanner. Nu kunt u vanuit verschillende boekhoudpakketten eenvoudig uw gegevens exporteren naar Visionplanner. Vanuit Visionplanner deponeert u de jaarrekening direct via SBR bij de Kamer van Koophandel. Vervolgens exporteert u deze dus eenvoudig naar Fiscaal-online.nl!

Importeer uw jaarrekening bij Fiscaal-online.nl

U importeert de cijfers uit de jaarrekening eenvoudig in Fiscaal-online.nl om de aangifte vennootschapsbelasting te doen. Met één druk op de knop staan alle gegevens op de juiste plaats. Controleer deze gegevens en stuur ze direct naar de Belastingdienst.

Probeert het zelf!

Benieuwd hoe het werkt? Probeer het zelf! In de aangifte vennootschapsbelasting importeert u onder “Balans’ in één keer alle gegevens voor de Balans én Winst- en Verliesrekening. Een account aanmaken is altijd gratis en u zit nergens aan vast. Zo probeert u alle onderdelen vrijblijvend uit.

Deel dit bericht: