Wat is suppletie?

U bent hier:

Wat is suppletie? Suppletie omzetbelasting is een correctie van de aangifte omzetbelasting (btw-aangifte). Wanneer u een btw-aangifte wilt corrigeren stuurt u een suppletie omzetbelasting in. Met een suppletie corrigeert u het lopende aangiftejaar, of een aangifte tot 5 jaar terug.

Te veel of te weinig btw aangegeven?

Suppletie betekent letterlijk toevoeging. Met een suppletie doet u dus een toevoeging aan uw bestaande aangifte. Heeft u te veel of te weinig btw aangegeven? Dan doet u een suppletie omzetbelasting. In de suppletie geeft u de juiste bedragen aan. De suppletie overschrijft dan de eerder aangegeven bedragen bij de Belastingdienst.

Zie ook: Hoe doe ik suppletie?

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.