Wat is de uitstelregeling belastingconsulenten?

U bent hier:

Wat is de uitstelregeling belastingconsulenten? Met de uitstelregeling belastingconsulenten is het voor belastingconsulenten mogelijk om voor meerdere klanten tegelijk uitstel aan te vragen.

De uitstelregeling belastinconsulenten

Om gebruik te kunnen maken van de uitstelregeling belastingconsulenten moet u ondernemer zijn voor de btw. Daarnaast moet u bij de Belastingdienst als belastingconsulent geregistreerd zijn. U heeft dus een beconnummer. De uitstelverzoeken via deze regeling moeten ingediend worden via SBR. Dat betekent dat u daarvoor speciale software nodig heeft. Bij Fiscaal-online.nl is de uitstelregeling los verkrijgbaar.

Snel en onbeperkt uitstel aanvragen voor al uw klanten? De beste en de goedkoopste uitstelregeling!

Certificaat voor uitstelregeling belastingconsulenten

Sinds 2018 heeft u ook een PKIoverheid-certificaat nodig om gebruik te maken van de uitstelregeling. De Belastingdienst is namelijk gestopt met de terugkoppeling per brief of cd en koppelt uitsluitend digitaal terug. Om die terugkoppeling te ontvangen heeft u een certificaat nodig. Met dit certificaat ontvangt u overigens ook bericht over uw inleverschema. De Belastingdienst ververst dit bericht iedere dag. Zo heeft u altijd de juiste informatie.

Zie ook: Hoe vraag ik uitstel aan?

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.