Fiscaal-online.nl officieel partner van KPN Certificatiedienstverlening

Vanaf 19 februari 2018 is de nieuwe aanvraagportaal voor het PKIOverheid-servercertificaat online. Hiermee is Fiscaal-online.nl de eerste nieuwe agent die aan alle eisen voldoet en na Creaim de tweede reseller van het PKIOverheid-servercertificaat wordt.

Fiscaal-online.nl heeft een samenwerking met KPN voor de aanschaf van PKIoverheid-certificaten. KPN B.V. is geregistreerd als Trusted Service Provider voor het leveren van identificatie-, en vertrouwensdiensten in het kader van de Europese Verordening eIDAS. Als eerste nieuwe partner van KPN Certificatiedienstverlening ondersteunt Fiscaal-online.nl u bij de aanvraag van een PKIOverheid-servercertificaat.

Naast een overzichtelijke handleiding biedt Fiscaal-online.nl meer voordelen tijdens deze aanvraag. Zo krijgt u de Uitstelregeling Belastingconsulenten over 2017 gratis als u de aanvraag via Fiscaal-online.nl doet. Zo bespaart u maar liefst 89,95. Bovendien is er een speciale handleiding voor Mac-gebruikers beschikbaar.

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.