Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting (IB)

  • Aangifte voor particulieren én ondernemers
  • Inclusief partneraangifte en verdeling
  • Gratis gebruik van ons PKIoverheid-certificaat
  • Onbeperkt aangifte IB versturen over 2017-2018

Het programma werkt snel en zonder rompslomp. Overzichtelijk en doeltreffend voor een zéér nette prijs!

Aangifte inkomstensbelasting versturen naar de Belastingdienst

Ieder jaar doet u aangifte inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers. Met Fiscaal-online.nl verstuurt u eenvoudig de twee meestgebruikte aangiften: De aangifte voor particulieren (P) en de aangifte voor ondernemers (W). Bij de aangiften is het mogelijk om de aangifte samen met een fiscaal partner te verdelen en in te dienen. Met een licentie is het mogelijk om aangiftes over belastingjaren 2017 en 2018 te versturen.

De voordeligste keuze

Fiscaal-online.nl biedt de voordeligste online software voor uw aangifte inkomstenbelasting. Voor slechts 199,95 euro heeft u een licentie waarmee u onbeperkt aangifte kunt doen. U betaalt met credits per aangifte en daarmee alleen voor wat u gebruikt. Bovendien maakt u voor de aangifte inkomstenbelasting gratis gebruik van ons PKIoverheid-certificaat en bespaart daardoor tot 300 euro.

Mogelijkheden en ontwikkeling

De aangifte inkomstenbelasting is het grootste en nieuwste product van Fiscaal-online.nl. Op dit moment werken we daarom hard aan de doorontwikkeling van dit product. Heeft u een eigen PKIoverheid-certificaat? Dan maakt u ook gratis gebruik van de Vooraf ingevulde aangifte (VIA) en het Servicebericht aanslag (SBA).

Vraag en antwoord

We helpen u graag zo goed mogelijk op weg met de aangifte inkomstenbelasting. We hebben daarom de veelgestelde vragen voor de aangifte inkomstenbelasting al voor u beantwoord. Zo bent u het snelst geholpen en kunt u direct voor uw klanten aan de slag.

Wilt u de cijfers ook deponeren bij de Kvk?
Veel ondernemingen moeten de jaarcijfers deponeren bij de KvK. Daarom zijn er koppelingen met verschillende aanbieders van jaarrekeningsoftware.

Heeft u goederen of diensten geleverd aan het buitenland?
Als u goederen of diensten levert aan andere landen binnen de EU bent u verplicht om opgaaf ICP te doen. Na afloop van ieder tijdvak doet u opgaaf van uw intracommunautaire prestaties (ICP).

Te veel of te weinig btw afgedragen?
Heeft u te veel of te weinig omzetbelasting afgedragen? Verstuur dan een suppletie omzetbelasting naar de Belastingdienst.

Uitstel aanvragen voor uw klanten?
Voor 1 april kunt u met uw beconnummer uitstel aanvragen voor uw klanten. U vraagt met Fiscaal-online.nl uitstel aan voor aangifte IB en VPB met onze uitstelregeling belastingconsulenten.