Aangifte inkomstenbelasting 2019 beschikbaar

De aangifte inkomstenbelasting 2019 is vanaf nu beschikbaar. Met uw licentie verstuurt u aangiftes voor particulieren én ondernemers (P en W). Het is uiteraard ook mogelijk om een partneraangifte in te dienen.

Wijzigingen aangifte inkomstenbelasting 2019
Qua opbouw is de aangifte hetzelfde als voorgaande jaren. Voor de winstaangifte is er echter een kleine wijziging: Op de balans zijn de velden voor het begin en einde boekjaar omgedraaid. Houd hier rekening mee bij het invullen van de aangifte.

Wijzigen voorlopige aanslag
We zijn op dit moment druk bezig om de voorlopige aanslag inkomstenbelasting (VA IB) af te ronden. Helaas zijn er een aantal onduidelijkheden bij de Belastingdienst, waardoor we deze nog niet online kunnen zetten.  Dit wordt zo snel mogelijk opgeleverd.

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.