PKI

PKIoverheid-certificaat

Een PKI-certificaat is een digitale ondertekening bij het versturen van gegevens en berichten. PKI staat voor Public Key Infrastructure en is de internationale standaard voor beveiligen van gegevens en berichten. Voor informatie-uitwisseling met de overheid (zoals de uitstelregeling belastingconsulenten) moet u een speciaal PKI-certificaat voor de overheid hebben: het PKIoverheid-certificaat.

Koop nu uw PKIoverheid-certificaat en krijg de uitstelregeling gratis!

We werken samen met KPN voor de aanvraag van PKIoverheid-certificaten. Deze certificaten worden uitgegeven door KPN BV, welke geregistreerd is als certificatiedienstverlener ofwel een Trusted Service Provider. Vraag uw certificaat aan via Fiscaal-online.nl en krijg de uitstelregeling belastingconsulenten over 2017 (t.w.v. 89,95) helemaal gratis.

PKIoverheid-certificaat incl. uitstelregeling voor 449,-

  • Betrouwbare aanbieder: KPN
  • Tweejarig PKIoverheid-certificaat
  • Inclusief identificatie op locatie naar keuze
  • Inclusief de uitstelregeling belastingconsulenten over 2017 (t.w.v. 89,95)

Vraag uw PKIOverheid-servercertificaat aan via Fiscaal-online.nl en krijg de uitstelregeling over 2017 gratis! Zo betaalt u in feite slechts 359,05 voor uw PKIoverheid-certificaat.

Vraag nu uw PKIoverheid-certificaat aan »


Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Vanaf 1 maart 2018 kunt u alleen gebruikmaken van de uitstelregeling belastingconsulenten met een eigen PKIoverheid-certificaat. Voor de overige aangiften hoeft u geen eigen certificaat aan te schaffen. U maakt dan gratis gebruik van ons verzamelcertificaat. Bekijk hier alle aangiftesoorten.

KPN is een betrouwbare en bewezen aanbieder van PKIoverheid-certificaten. KPN is bovendien een van de eerste partijen die de nieuwe G3 certificaten mogen uitgeven. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar tweejarig certificaat en hoeft u niet jaarlijks te verlengen.

Daarnaast hanteert KPN all-in tarieven en zijn er geen bijkomende kosten voor identificatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Wij ontvangen vanuit KPN uw gegevens wanneer u gebruikmaakt van ons aanvraagportaal. U herkent deze aan het Fiscaal-online.nl logo bovenin. Op basis van uw gegevens voegen wij de uitstelregeling belastingconsulenten 2017 toe aan uw account.

Wanneer u  bij de aanschaf van uw PKIoverheid-certificaat gebruikgemaakt heeft van het portaal van Fiscaal-online.nl krijgen wij uw gegevens door van KPN. Als u de uitstelregeling belastingconsulenten 2017 al gekocht heeft krijgt u het bedrag van 89,95 korting op uw factuur.

Voor problemen kunt u contact opnemen met de Customer Care. Zij zijn bereikbaar via:

Telefoon: 088 – 6500 280      (werkdagen 09:00 – 17:00)
Emailinfo@fiscaal-online.nl

Zeker! Er is een handleiding speciaal voor Mac gebruikers opgesteld om een CSR aan te vragen. Met die CSR kunt u gewoon een PKIoverheid-certificaat aanvragen.