Oplossingen

Op zoek naar de juiste software om uw aangiftes naar de Belastingdienst te versturen?
Fiscaal-online.nl ondersteunt zowel ondernemers als belastingconsulenten met eenvoudige, voordelige software.
Alle aangiftes in één overzicht en direct versturen naar de Belastingdienst

Btw-aangifte

Verspil niet langer uw kostbare tijd. Btw-aangifte versturen kan namelijk veel sneller én eenvoudiger. In een handomdraai verstuurt u alle aangiftes veilig naar de Belastingdienst. Vergeet inloggen per onderneming. U ziet alle aangiftes namelijk in één overzicht. Zo eenvoudig kan het zijn.

Opgaaf ICP

Iedere opgaaf ICP importeert u eenvoudig in Fiscaal-online.nl. Zo hoeft u nooit meer per prestatie het btw-nummer en het bedrag van de dienst of levering in te voeren. Zeker zijn dat de gegevens juist zijn? Controleer alle btw-nummers met één druk op de knop.

Suppletie

Meer dan € 1000 te veel of te weinig btw betaald? Corrigeer het met een suppletie omzetbelasting. U heeft geen inloggegevens van de Belastingdienst nodig en u dient gemakkelijk voor meerdere ondernemingen een suppletie in.

Inkomstenbelasting

De voordeligste online software voor alle aangiftes inkomstenbelasting. Zowel voor particulieren (P) als voor ondernemers (W). Inclusief partneraangifte en verdeling. Met een eigen PKIoverheid-certificaat maakt u zelfs gratis gebruik van de VIA en de SBA.

Vennootschapsbelasting

Met een nv of bv moet u vennootschapsbelasting betalen over uw winst. Om dit zo soepel mogelijk te maken hebben we de verkorte aangifte VPB aangevuld met alle veelgebruikte onderdelen. Uiteraard is het programma ook geschikt voor fiscale eenheden. Importeer uw financiële gegevens direct vanuit uw jaarrekeningsoftware en verstuur de aangifte rechtstreeks naar de Belastingdienst.

Uitstelregeling

Als Belastingconsulent vraagt u ieder jaar online uitstel aan voor uw klanten. U importeert alle particulieren en ondernemingen eenvoudig vanuit Excel, en vraagt het uitstel ineens aan. U ontvangt direct terugkoppeling van de Belastingdienst. Onbeperkt uitstel aanvragen, zo eenvoudig kan het zijn.

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.