Nu beschikbaar: VIA en SBA

Nu beschikbaar: VIA en SBA

Vanaf nu verstuurt u ook machtigingsverzoeken voor de vooraf ingevulde aangifte (VIA) en het servicebericht aanslag (SBA) via Fiscaal-online.nl!

Vooraf ingevulde aangifte IB

Heeft u een eigen PKI-certificaat én een licentie voor de aangifte inkomstenbelasting? Dan kunt u nu voor iedere particulier een machtiging voor de VIA aanvragen. Heeft u al een bestaande machtiging? Dan kunt u deze ook voor Fiscaal-online.nl activeren. Zodra de gegevens opgehaald zijn worden deze automatisch zichtbaar in de aangifte inkomstenbelasting. Op onze supportpagina vindt u alle informatie over het aanvragen van een VIA.

Serviceberichten aanslag IB en VPB

Voor zowel de aangifte inkomstenbelasting als de aangifte vennootschapsbelasting is het SBA (servicebericht aanslag) nu beschikbaar. Per particulier of onderneming vraagt u eenvoudig een machtiging voor de serviceberichten aan. Heeft u al een bestaande machtiging? Dan worden de SBA’s automatisch voor u opgehaald. Bij ‘Ondernemers‘ en ‘Particulieren‘ vindt u een overzicht van alle serviceberichten aanslag via de knop “Serviceberichten bekijken”. U vindt de berichten ook terug bij de betreffende onderneming of particulier.

Deel dit bericht: