Nieuw: het PKIoverheid-certificaat

Nieuw: het PKIoverheid-certificaat

Vanaf vandaag vraagt u ook uw PKIoverheid-certificaat aan via Fiscaal-online.nl! Voor de uitgifte van driejarige certificaten werken we nu samen met KPN. We hebben een speciale aanbieding voor u. Bij aanschaf van een PKIoverheid-certificaat krijgt u 50,- korting!

Bekijk hier de aanbieding »

Heeft u een PKIoverheid-certificaat nodig?

U heeft alleen een PKIoverheid-certificaat nodig als u gebruikmaakt van de uitstelregeling. Vanaf aangiftejaar 2017 is het niet meer mogelijk om met een verzamelcertificaat uitstel aan te vragen via de uitstelregeling belastingconsulenten. Dit betekent dat u alleen nog maar met een eigen PKIoverheid-certificaat beconuitstel aan kunt vragen.

Maakt u geen gebruik van de uitstelregeling?
Als u géén gebruikmaakt van de uitstelregeling belastingconsulenten heeft u geen PKIoverheid-certificaat nodig. Voor u verandert er niets. U maakt ook komend jaar gratis gebruik van ons verzamelcertificaat.

Heeft u al een PKI-certificaat?

Als u al een eigen PKIoverheid-certificaat heeft kunt u deze uploaden onder “Uw account”. Klik op ‘Certificaten beheren’ en vervolgens op ‘Certificaat toevoegen’. Selecteer uw certificaat en voer u wachtwoord in. Als u het certificaat toevoegt verstuurt u vanaf nu alle aangiften en uitstelverzoeken via uw eigen certificaat.

 

Deel dit bericht: