Nieuw: KVK-deponeren met Fiscaal-online.nl

Vanaf nu is het ook mogelijk om jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel te deponeren. Met de licentie ‘Deponeren’ verstuurt u eenvoudig alle verplichte jaarcijfers naar de KVK.

Jaarstukken deponeren

Voor een nv of bv is het verplicht om de jaarcijfers te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Met Fiscaal-online.nl deponeert u de verplichte jaarcijfers voor micro- en kleine ondernemingen eenvoudig vanuit uw account. Maakt u gebruik van onze aangifte vennootschapsbelasting? Dan kunt u bij het starten van een jaarrekening alle balanscijfers automatisch overnemen. Zo verstuurt u de jaarstukken snel naar de KVK.

Direct terugkoppeling

U ontvangt direct terugkoppeling van de Kamer van Koophandel, na het deponeren. Bij deze terugkoppeling krijgt u een kopie van de gedeponeerde jaarstukken in het format van de KVK. Zo ziet u meteen hoe de gedeponeerde stukken eruitzien.

Wilt u het zelf proberen? Maak een gratis account aan!

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.