Nieuw: de aangifte inkomstenbelasting!

Vanaf maart 2019 is het aanbod van Fiscaal-online.nl uitgebreid met de aangifte inkomstenbelasting (IB). Met de licentie aangifte inkomstenbelasting verstuurt u onbeperkt aangiften over 2017 én 2018.

Aangifte voor particulieren en ondernemers

De twee meest gebruikte aangiftesoorten zijn beschikbaar binnen Fiscaal-online.nl: de aangifte voor particulieren (P) en de aangifte voor ondernemers (W). Beide aangiften kunnen samen met een fiscale partner ingediend en verdeeld worden. Hierbij is een combinatie van ondernemer en particulier uiteraard ook mogelijk.

Bestel nu uw licentie aangifte IB

De aangifte inkomstenbelasting is nu beschikbaar. U kunt deze gratis proberen en op elk gewenst moment uw licenties uitbreiden onder ‘Uw account’. Heeft u nog geen account bij Fiscaal-online.nl? Maak dan nu een gratis account aan!

Wat kunt u nog verwachten?

De eerste prioriteit ligt bij het introduceren van de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Deze wordt op zeer korte termijn beschikbaar. Na het versturen van de aangifte komt er een servicebericht aanslag (SBA) retour. Deze wordt beschikbaar gesteld zodra de Belastingdienst start met het versturen van deze berichten. Let op: voor beide functionaliteiten dient u te beschikken over een eigen PKIoverheid-certificaat.

Uiteraard houdt het daar niet op. We ontwikkelen Fiscaal-online.nl steeds verder door en zullen ook het gebruiksgemak continu verbeteren. Heeft u vragen rondom de aangifte IB? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.