Koppelingen

Koppelingen

Eenvoudig aangifte Vennootschapsbelasting doen vanuit uw jaarrekeningensoftware? Dat kan! Momenteel is er een export van uw jaarrekeningen mogelijk vanuit de volgende software:


Speedbooks

Geen complexe spreadsheets meer, handmatige rapportages of gemiste kansen. Speedbooks verwerkt je gegevens in visuele dashboards, rapportages en alerts die je precies vertellen hoe elk onderdeel van jouw bedrijf presteert. Zodra de jaarrekening gemaakt is doet u eenvoudig de aangifte VPB via Fiscaal-online.nl.

Infine

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancybranche. De producten zijn gericht op het samenstellen van financiële rapportages door accountants- en administratiekantoren. Infine biedt rapportgenerator voor het opstellen van jaarrekeningen, te combineren met het samensteldossier. Zodra de jaarrekening gemaakt is doet u eenvoudig de aangifte VPB via Fiscaal-online.nl.

Visionplanner

Visionplanner ontwikkelt al sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Sinds 2013 is de eerste versie van de cloud-software op de markt en sinds 2016 maakt u met Visionplanner ook ook SBR jaarrekeningen. Deze importeert u eenvoudig in de aangifte VPB bij Fiscaal-online.nl.


Ook een koppeling met Fiscaal-online.nl maken? Wij koppelen graag met alle pakketten. Neem even contact op!