Wat is het CVU?

U bent hier:

Wat is het CVU? Het CVU is de Centrale Verwerking Uitstelregeling. Het CVU behandelt alle uitstelverzoeken en is bereikbaar via de helpdesk intermediairs van de Belastingdienst.

De helpdesk intermediairs is te bereiken via 0800 – 0543. Dit telefoonnummer is speciaal bedoeld voor belastingconsulenten met een beconnummer.

Welkomstcode CVU

Het CVU is een speciale afdeling van de Belastingdienst. Deze afdeling is te bereiken via de belastingtelefoon op nummer 0800 – 0543. Tijdens de welkomsttekst toetst u de speciale inbelcode in. U wordt vervolgens doorverbonden met de afdeling CVU. Eenmaal verbonden geeft u uw beconnummer op. De benodigde inbelcode voor het CVU is 8562.

Zie ook: Hoe krijg ik een beconnummer?

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.