De uitstelregeling belastingconsulenten 2016 is online!

Vanaf vandaag kunt u via Fiscaal-online.nl via de uitstelregeling belastingconsulenten 2016 weer uitstel aanvragen voor het doen van IB- en VPB-aangifte voor uw klanten. Net als voorgaande jaren heeft u hiervoor zelf géén PKIoverheid-certificaat nodig.

Wijzigingen Belastingdienst

De Belastingdienst heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd bij de uitstelregeling belastingconsulenten. Voor de uitstelregeling over 2016 moet u aangeven wat voor uitstelverzoek u doet. Meer informatie en een beknopte handleiding vindt u terug in de vernieuwde uitstelregeling.

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.