Gratis uitproberen »

Aangiftesoftware

Met de aangiftesoftware van Fiscaal-online.nl verstuurt u eenvoudig en snel uw aangiften voor één of meerdere ondernemingen. Gegevens zijn gemakkelijk te importeren vanuit verschillende bronnen, waardoor u veel tijd bespaart. Bovendien heeft u voor onze aangiften geen PKIoverheid certificaat nodig. U maakt namelijk gratis gebruik van ons verzamelcertificaat.

 

Wilt u zelf het gemak ervaren van Fiscaal-online.nl?

Probeer gratis en vrijblijvend uit »

Mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de uitgebreide productinformatie en
zie meteen wat de voordelen van Fiscaal-online.nl voor uw organisatie zijn.

Btw-aangifte

Verstuur onbeperkt btw-aangiftes voor alle ondernemingen. Zonder inloggegevens van de Belastingdienst direct versturen.

Suppletie

Een suppletie versturen is nu net zo eenvoudig als het doen van btw-aangifte. Verstuur de correcties snel en eenvoudig naar de Belastingdienst.

Opgaaf ICP

Vergeet handmatig invoeren van alle leveringen en diensten naar ander EU-landen. Importeer tot 10.000 regels per keer en verstuur de aangifte direct naar de Belastingdienst.

Uitstelregeling

Vraag onbeperkt uitstel aan voor de aangifte vennootschaps- en inkomstenbelasting. Met uw eigen PKIoverheid-certificaat ontvangt u bovendien ook het servicebericht uitstel.

Inkomstenbelasting

Verstuur aangifte inkomstenbelasting voor particulieren én. Verdeel de posten tussen de partners en verstuur de aangifte direct naar de Belastingdienst. Inclusief SBA’s en gebruik van de VIA!

Vennootschapsbelasting

Met de verkorte aangifte vennootschapsbelasting doet u eenvoudig aangifte voor bijna alle ondernemingen. Ook geschikt voor fiscale eenheden!