Aangifte VPB

Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

  • Uitgebreide rapportages
  • Gratis gebruik van ons PKIoverheid-certificaat
  • Onbeperkt aangifte VPB doen over 2014-2018
  • Verstuur veilig via SBR naar de Belastingdienst

Het programma is overzichtelijk en doet wat het moet doen. Het contact is prettig en je wordt snel geholpen bij vragen.

Aangifte vennootschapsbelasting versturen naar de Belastingdienst

Ieder jaar doet u aangifte vennootschapsbelasting voor rechtspersonen, zoals de bv en nv. Met Fiscaal-online.nl gaat dit snel en eenvoudig. Onze verkorte aangifte VPB is aangevuld met alle veelgebruikte functies en biedt daarmee uitkomst voor de meeste ondernemingen. Zo is de aangifte VPB is ook geschikt voor fiscale eenheden!

De voordelige keuze

U maakt voor de aangifte vennootschapsbelasting gratis gebruik van ons PKIoverheid-certificaat en bespaart daardoor tot 450 euro. Met uw licentie kunt u onbeperkt aangifte VPB doen. U betaalt met credits per aangifte en daarmee alleen voor wat u gebruikt.

Importeer gegevens vanuit de jaarrekening

U importeert de financiële gegevens eenvoudig vanuit uw jaarrekeningsoftware. Door de cijfers te importeren worden zowel de Balans en Winst- en Verliesrekening automatisch voor u ingevuld.

Wilt u de cijfers ook deponeren bij de Kvk?
Veel ondernemingen moeten de jaarcijfers deponeren bij de KvK. Daarom zijn er koppelingen met verschillende aanbieders van jaarrekeningsoftware.

Heeft u goederen of diensten geleverd aan het buitenland?
Als u goederen of diensten levert aan andere landen binnen de EU bent u verplicht om opgaaf ICP te doen. Na afloop van ieder tijdvak doet u opgaaf van uw intracommunautaire prestaties (ICP).

Te veel of te weinig btw afgedragen?
Heeft u te veel of te weinig omzetbelasting afgedragen? Verstuur dan een suppletie omzetbelasting naar de Belastingdienst.

Uitstel aanvragen voor uw klanten?
Voor 1 april kunt u met uw beconnummer uitstel aanvragen voor uw klanten. U vraagt met Fiscaal-online.nl uitstel aan voor aangifte IB en VPB met onze uitstelregeling belastingconsulenten.