Aangifte vennootschapsbelasting 2019 beschikbaar

De aangifte vennootschapsbelasting 2019 is vanaf nu beschikbaar. Met uw licentie verstuurt u aangiftes voor enkelvoudige ondernemingen én fiscale eenheden.

Wijzigingen aangifte vennootschapsbelasting
Qua opbouw is de aangifte hetzelfde als voorgaande jaren. In de aangifte is een nieuw onderdeel toegevoegd: de generieke renteaftrekbeperking. Deze vindt u onder ‘Belastbaar bedrag’ in de aangifte.

Wijzigen voorlopige aanslag 2020
Vanaf nu is het ook mogelijk om de voorlopige aanslag vennootschapsbelasting te wijzigen. Onder ‘Vennootschapsbelasting‘ is nu het tabblad ‘Voorlopige aanslag’ te vinden.

Per onderneming voegt u eenvoudig een voorlopige aanslag toe. Het toevoegen werkt op dezelfde manier als de aangifte vennootschapsbelasting. Uw licentie voor de vennootschapsbelasting geeft ook recht tot het versturen van de wijziging voorlopige aanslag. U heeft hiervoor geen extra licentie nodig. Het versturen van een wijziging voorlopige aanslag kost 5 credits.

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.