2018. Wat verandert er voor u?

Namens het team van Fiscaal-online.nl wensen we u het beste voor 2018! Het nieuwe jaar is inmiddels gestart en zoals gebruikelijk brengt dat een aantal wijzigingen met zich mee. Maar wat verandert er voor u?

Suppletie verplicht digitaal

Sinds 1 januari 2018 mag u de suppletie omzetbelasting alleen nog digitaal aanleveren.
Het is daardoor niet meer mogelijk om op papier correcties voor de aangifte omzetbelasting door te geven. U verstuurt uw suppletie eenvoudig online via Fiscaal-online.nl. Breid uw account eenvoudig uit met de suppletie omzetbelasting en verstuur uw correcties digitaal naar de Belastingdienst.

Account uitbreiden »

PKIoverheid-certificaat verplicht bij uitstelregeling

Vanaf 1 maart 2018 mag u van de Belastingdienst alleen gebruik maken van de uitstelregeling belastingconsulenten met een eigen PKIoverheid-certificaat. Fiscaal-online.nl werkt samen met KPN bij het aanbieden van deze certificaten.
Zo krijgt u de uitstelregeling (t.w.v. 89,95) gratis bij aanschaf van een PKIoverheid-certificaat.

Maakt u géén gebruik van de uitstelregeling? Dan heeft u géén eigen PKIoverheid-certificaat nodig. U maakt dan automatisch gebruik van ons verzamelcertificaat.

Belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2018

Benieuwd wat er nog meer verandert per 1 januari 2018? De website van Rijksoverheid geeft een overzicht van de belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2018.

Deel dit bericht:

Credits

Bij ons zit u niet vast aan bepaalde pakketgroottes. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Per succesvol verstuurde aangifte betaalt u credits. Bij de aanschaf van een licentie ontvangt u voldoende credits om voor een jaar aangiftes te versturen. Heeft u meer credits nodig? Dan kunt u die op ieder moment aanschaffen. Credits blijven onbeperkt geldig en zijn voor alle aangiftes te gebruiken.

Prijzen

Een verstuurde btw-aangifte, opgaaf icp of suppletie kost een credit. Een verstuurde aangifte ib of vpb kost 5 credits. De btw-nummercontrole én uitstelregeling zijn zonder credits onbeperkt te gebruiken.